Fotogalleri

Balayage / Slingor 

Balayage kommer från Frankrike och betyder svepa, det innebär att man frihandsmålar in färgen/blekningen i ditt hår med en svepande teknik, som gör att man kan skapa väldigt fina naturliga skiftningar. Jag gör oftast tunna balayage i folie för att kunna få dem så kalla som möjligt. det finns olika tekniker att göra balayage. Jag började göra mina balayage för 8år sen, så jag har hunnit prova en hel del tekniker. 

 När är jag gör slingor/ Babylights så gör jag dom väldigt tunna och väldigt täta så att jag får dem så kalla och naturliga som möjligt. Jag använder mig alltid av olaplex när jag använder blekning, detta för att minimera skadorna på ditt hår. Sedan nyanserar jag hela håret för att få bort de varma nyanserna. För mer bilder på olika färgningar kan ni se på min instagram @sodlings eller Facebook Södlings.

Bruduppsättning

Bröllop 

Inför din stora dag så bokas en konsultation på salongen där vi i lugn och ro kan gå igenom det du önskar. Vi planerar även in en ny tid för smink/provuppsättning detta ingår i priset. Självklart finns det möjlighet för dina tärnor att göra sig fina på din dag med. Då salongen erbjuder stora generösa ytor så har ni även möjlighet att byta om i salongen. Det bjuds på alkoholfritt bubbel med olika frukter & choklad. 

Löshår 

Tejplöshår & Weftextension

Jag har jobbat med löshår i 9år och har provat olika märken under dessa år. Det finns olika metoder att sätta in hårförlängning eller hair extensions som man också brukar säga. Jag arbetar väldigt mycket med tejplöshår och weftehairextensions eller handtiedhairextensions (det finns så många olika namn till denna teknik), jag gör även nailhairextensions. Med en löshårskonsultation så hjälper dig att hitta den rätta metoden för just ditt hår. För mer information om dessa tekniker ring mig på tel: 011-128215.